Водіям розповіли, що робити під час стояння у черзі на заправці

0
4178

Величезні черги на АЗС можуть стати тяжким випробуванням для громадян України. Але перебування в замкнутому просторі автомобіля не означає, що ви на півдня випадаєте з життя – живіть і використовуйте цей час для чогось корисного.

Самоосвіта. Візьміть із собою книгу або скачайте в телефон щось корисне – аудіокнигу або, наприклад, подкасти на історичну тему.

Зателефонуйте близьким – батькам, рідним, друзям, усім тим, хто дорогий вам, але на розмови з ким вічно “немає часу”. Будьте готові, що не всі абоненти зможуть розділити з вами радість спілкування, але все одно кожен отримає позитив від вашого дзвінка.

Візьміть із собою дітей. Багато хто з нас через зайнятість роботою дуже мало спілкуються з власними дітьми і насправді це велика проблема. Тим часом кілька годин вимушеного сидіння в автомобілі можуть допомогти дізнатися щось нове про вашого спадкоємця – і дадуть можливість краще розуміти його. Однак, будьте готові, що ваше чадо може занудьгувати, тому потрібно продумати теми цікавих розмов.

Працюйте. Якщо рід ваших занять дозволяє працювати віддалено – чому б не робити це із салону авто? Відповідайте на емейли, створюйте плани, інструктуйте підлеглих. Навіть якщо в автомобілі немає розетки 220 В, можна придбати конвертер, який перетворює 12 вольт бортової мережі автомобіля на 220 В змінного струму – щоб увімкнути в нього безпосередньо ноутбук.

Приберіть у салоні. Клопотати по господарству біля машини, натираючи скло, бампери та шини на очах у всієї черги може і не варто. Але навести лад у бардачку, очистити скло зсередини або натерти пластик інтер’єру поліролем – чому б ні? А якщо заздалегідь придбати чистячий засіб, то можна між справою і старі плями з оббивки видалити.

Варто зазначити, що на останніх метрах перед бензоколонками треба залишити всі інші справи, окрім водіння: тут уже тісно і треба бути дуже уважним.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!