Укравтодор не може відновлювати дороги в Україні

0
417

Через війну, відновлювати деякі зруйновані дороги просто нічим.

Війна практично ні для кого не залишилася непоміченою в Україні. Так, через напад Росії на Україну постраждали й компанії, що займалися будівництвом доріг. Частина цих компаній зазнала серйозних збитків, а частина взагалі була повністю знищена.

Враховуючи ситуацію, що склалася, всі проекти з будівництва та ремонту доріг були заморожені на необмежений період часу. Внаслідок вжитих заходів, робочі місця втратили тисячі працівників та підрядних організацій, зокрема й державної акціонерної компанії “Автомобільні дороги України”.

У багатьох регіонах України було розбито підприємства, знищено спецтехніку, а паливно-мастильні матеріали було викрадено окупантами. За попередніми підрахунками, внаслідок війни в Україні дорожні компанії втратили 200 виробничих баз, до яких входило 40 асфальтобетонних заводів.

Також через військові дії було пошкоджено або знищено близько 500 автомобілів різних видів та близько 300 одиниць спеціальної техніки (ковзанки, грейдери, навантажувачі, маніпулятори, цистерни тощо).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!