Компанія Ford зупиняє випуск кількох моделей

0
101
Бренд Ford, як і інші автовиробники, постійно коригує свій робочий режим, щоб якомога сильніше зменшити збиток від нестачі необхідних матеріалів.

Цього разу компанії Ford буде змушена зупинити відразу два заводи: у канадському Оквіллі та в Луїсвіллі, штат Кентуккі. Конвеєри обох підприємств простоюватимуть весь тиждень, що спричинить скорочення обсягів виробництва чотирьох моделей під шильдиками брендів Ford і Lincoln.

На підприємстві компанії Ford в Оквіллі налагоджений випуск кросоверів Ford Edge та Lincoln Nautilus. Причому виробничий майданчик у Луїсвіллі виробляє позашляховики Ford Escape та кросовери Lincoln Corsair. До своєї роботи вони розпочнуть 16 травня, якщо ситуація з електронними компонентами зміниться.

Марка Ford не припиняє пошуку різних способів упоратися з нестачею деталей, що негативно позначається як на домашніх заводах, так і на виробництвах за кордоном. Таким чином, автовиробник віддає перевагу виробництву самих ходових моделей, таких як Mustang та F-150. Тобто замовлення на ці машини виконуються в першу чергу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!