Нові BMW: стали відомі подробиці про новий баварський електромобіль

0
364

За словами генерального директора Олівера Ципсе, платформа Neue Klasse гратиме «вирішальну роль» у збільшенні продажів електромобілів для компанії.

Наступне покоління моделі 3-Series матиме повністю електричну версію. За словами генерального директора Олівера Ципсе, BMW спочатку зосередить свою архітектуру Neue Klasse (Новий клас) на повністю електричних моделях для середнього преміального сегмента.

Платформа, яка буде запущена у виробництво у 2025 році на новому заводі автовиробника в Угорщині, пропонуватиме лише акумуляторно-електричну силову установку, заявив Ципсе під час оголошення звіту автовиробника за перший квартал у четвер.

“Коли він з’явиться на ринку, він буде сконцентрований на сімействі 3-Series, і на той момент ринок розвинеться до розміру, при якому буде розумно мати тільки одну силову установку в цій архітектурі”, – сказав Ципсе.

Коментарі топ-менеджера підкреслюють зміну поглядів BMW на архітектуру автовиробника, яка спочатку планувалася як повністю електрична, але також підтримує автомобілі з бензиновими та дизельними двигунами внутрішнього згоряння, включаючи гібриди, що підключаються.

Однак після початкового запуску на автомобілях середнього розміру BMW планує розширити використання архітектури повністю електричних автомобілів в інших сегментах. Зсув стратегії використання платформи тільки на повністю електричних моделях середнього розміру дозволить BMW довше використовувати двигуни внутрішнього згоряння на більших моделях.

Цього року BMW запускає нове покоління свого флагманського седана 7-Series з гібридом, що підключається, дизельними і бензиновими ДВС, а також повністю електричний варіант під назвою i7.

Платформа Neue Klasse зіграє «вирішальну роль» у збільшенні продажів електромобілів для компанії, сказав Ципсе: «Це є якісним стрибком у технології».

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!