Головна Новини Українці можуть залишитися без безкоштовної розмитнення автомобілів

Українці можуть залишитися без безкоштовної розмитнення автомобілів

0
332

В Україні можуть знову запровадити перевірки бізнесу. А також мита на ввезення машин. Про це повідомляє прес-служба Інституту законодавчих ідей, інформує «Соцпортал» .

Місяць уже діють податкові пільги для населення та бізнесу, запроваджені під час війни Верховною Радою: безмитне ввезення авто, митниці за годину, відсутність перевірок для бізнесу.

Проте 1 травня депутати зареєстрували законопроект №7311-Д, яким планують замість послаблень запроваджувати жорсткість.

Скасування податкових послаблень, а також повернення перевірок бізнесу, додатковий контроль можуть у короткий термін призвести до інфляції, погіршення бізнес-клімату і навіть призупинення обороту певних товарів. Такі “закони війни” можуть погіршити й без того непросту ситуацію, – зазначила виконавчий директор Інституту законодавчих ідей Мартина Богуславець.

Повідомляється, що пільгове розмитнення залишиться лише для пікапів випуску до 2017 року.

Таким чином, держава тисне на гальма за авторинком, який тільки почав оживати — після масових обстрілів російськими військами. Це своє чергу торкнеться СТО та інших суміжних ринків. Так, разом із швидким пільговим розмитненням авто планують і скасувати «митницю за годину» — швидке митне оформлення товарів, — зазначають експерти.

Також військовий збір планується підняти з 1,5 до 3%.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.