Ціна автогазу в Україні встановила новий антирекорд

0
176

На заправках мережі Нефтек (м.Дніпро) автогаз подорожчав на 1 гривню та досяг позначки 34,99 гривень за літр. Раніше ще ніколи так дороге паливо для автомобілів із ГБО на українських АЗС не коштувало.

Загалом станом на 5 травня середня ціна автогазу на українських АЗС була на рівні 31,43 гривень за літр. Це на 53 копійки дорожче, ніж було 4 травня.

Слід зазначити, що у мережі “Авантаж” вартість палива для автомобілів із ГБО збільшилася за день на 1,95 гривень. Щоправда, тепер ціна автогазу на заправках цієї мережі не дуже відрізняється від середньої ціни країни – 31,95 гривень за літр.

Тим часом, на початку травня у деяких мережах АЗС продаж автогазу збільшився на 80%. Це з дефіцитом бензину. Водії заправляються тим паливом, яке є на АЗС.

Вартість автогазу в Україні збільшується одночасно з підвищенням цін на бензин та дизельне паливо. Очікується, що вже найближчим часом вартість бензину досягне 37,69 гривень за літр, а ДП – 42,63 гривень. Такі ціни будуть, оскільки Міністерство економіки оприлюднило нові тарифи.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!