Війна обвалила український ринок нових авто

0
1030

Минулого місяця в Україні в умовах воєнного стану було поставлено на державний облік всього 546 нових авто. У порівнянні за березнем 2021 року реалізації легкових машин впали у 16,5 разів.

Про це повідомляє пресслужба Асоціації “Укравтопром”. У березні на першу сходинку вийшла французька компанія Renault – за автівкі цього бренду проголосували 108 вітчизняних автолюбителів.

На друге місце рейтингу вийшла японська Toyota, у заліку якої 88 нових авто. С четвертої на третю позицію перебралася чеська Skoda з результатом 37 автівок. А четверте місце зайняла компанія Mitsubishi, яка реалізувала 32 кросовера. Замикає п’ятірку березня французький Citroen з результатом 29 автівки.

За підсумками березня бестселером став компактний Renault Duster. Впродовж першого весняного місяця українські автолюбителі поставили на облік 81 кросовер цієї моделі.

Всього у першому кварталі поточного року українську реєстрацію отримали 11,2 тисячі нових легкових автомобілів, що на 47% менше, ніж за аналогічний період 2021 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!