Кортеж з Rolls-Royce та особиста охорона: як живе головний рупор Кремля

0
322
Поки російський народ ледве зводить кінці з кінцями, Володимир Соловйов скуповує елітні авто та нерухомість.

Російський пропагандист Володимир Соловйов останнім часом став повноцінним рупором російської влади. Незважаючи на те, що Соловйов майстерно промиває голову жителям РФ, які часом сидять без каналізації та доріг, сам телеведучий не дуже любить “споконвічно російський” спосіб життя.

Як повідомляє Telegram-канал Правда Геращенко, у Соловйова досить значний автопарк і як ви вже здогадалися, не автомобілів російського виробництва.

Так, хакерам вдалося отримати особисті дані Володимира Соловйова. Серед іншої інформації, вдалося з’ясувати, що на російського пропагандиста зареєстровано 9 автомобілів, серед яких є новенький Porsche 911 кабріолет, MAYBACH у максимальній комплектації та ексклюзивний ретро ROLLS-ROYCE за 11 мільйонів рублів.

Крім розкішних авто, на яких їздить сам пропагандист, він також має кілька бусів Mercedes, в яких їздить охорона. Вже за класикою – всі автомобілі записані на рідних та знайомих головного рупора Кремля.

Щоправда Геращенко

Щоправда Геращенко
Щоправда Геращенко

Щоправда Геращенко

Також хакерам вдалося з’ясувати, що Соловйов проживає в трьох квартирах, які найімовірніше, пов’язані в одну велику квартиру розміром 500 метрів квадратних. Щоб розмістити свій автопарк, у цьому ж будинку у Соловйова куплено одразу 5 паркомісць.

Щоправда Геращенко

Щоправда Геращенко
Щоправда Геращенко

Щоправда Геращенко

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!