Tesla врізався в літак за 2 мільйони доларів

0
77

Безглузда, але досить дорога аварія сталася в приватному аеропорту США, де електричний кросовер Tesla Model Y зіткнувся з невеликим Cirrus Vision Jet, що стояв на місці, і розгорнув його на 90 градусів.

Відео інциденту опубліковано у соціальній мережі Reddit. Повідомляється, що Model Y їхала в режимі Smart Summon Tesla, за якого водій подає сигнал машині, і вона сама приїжджає, щоб забрати її з певного місця. Tesla вже попередила, що автопілот не розпізнає дуже низькі бордюри або перешкоди, розміщені на великій висоті, і тому режим Summon слід активувати лише в місцях із хорошою прямою видимістю.

Власник електрокросовера, мабуть, проігнорував це правило, тому що його машина не розпізнає фюзеляж літака та бере його на таран. На відео біла модель Y впевнено рухається до високотехнологічного літака вартістю 2 мільйони доларів та врізається йому у спину. Зіткнення достатньо, щоб повернути струмінь на 90 градусів і допомагає мокрий асфальт.

Цікаво, що електромобіль Тесла не зупиняється після удару, а намагається рухатись уперед. А наприкінці ролика виходить група людей, які чітко оцінюють збитки від того, що сталося.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!