Камери автофіксації працюють навіть у воєнний час – Нацполіція

0
391
Незважаючи на військовий стан, камери автофіксації в Україні продовжують працювати, але штрафи можуть надходити із затримкою.

У Нацполіції розповіли, що камери автофіксації порушення швидкості на території України продовжують працювати попри військовий стан. Відповідною інформацією поділився перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

“Ми вже говорили неодноразово – ми повертаємось до контролю за дотриманням правил безпеки дорожнього руху. І навіть до підвищеного контролю. Зазначаються ДТП з постраждалими та загиблими, які ми реєструємо, та пов’язані з зневагою правил дорожнього руху. Багато хто під час режиму воєнного стану чомусь вирішив, що правила дорожнього руху не діють і можна їздити як завгодно. Насправді це не так. Ми будемо притягувати до відповідальності та виявляти жорстку позицію”, – зазначив Олексій Білошицький.

Крім цього Олексій Білошицький зазначив, що багато працівників Нацполіції зараз залучено до охорони громадського порядку та на передову, тому час обробки даних з камер та винесення постанови збільшено до 60 днів. Таким чином штраф можуть виписати навіть через 2 місяці після порушення. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!