На яких вулицях столиці ремонтують дороги

0
205
Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що навіть в умовах воєнного стану дорожні служби здійснюють ремонти доріг, де це вкрай необхідно.

Ремонт доріг у Києві

В Києві, навіть в умовах воєнного стану і складної економічної ситуації, дорожні служби здійснюють ремонти доріг, де це вкрай необхідно – там, де утворилися вибоїни та ями після зимового періоду. Плани з капітальних та поточних ремонтів довелося дещо відтермінувати. А роботи з аварійного ямкового ремонту тривають у всіх районах міста.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

Зокрема, техніка та бригади «Київавтодору» працюють на вулицях: Чорновола, Омельяновича-Павленка, Солом‘янській, Леся Курбаса, Верховинній, Кільцевій дорозі, Малевича, Констянтинівській, на площі Перемоги та в Тверському тупику.

Працівники «Київавтодору», разом зі столичними рятувальниками, волонтерами також допомагають у відновленні зруйнованих російськими окупантами містечок під Києвом.

У Гостомелі, наприклад останніх два дні працювали 20 одиниць спецтехніки з фахівцями зі столиці, а також – понад 60 рятувальників та волонтерів, 20 фахівців міського управління ДСНС.

Майже тиждень працюють наші служби в Бородянці. За ці дні з Києва туди спрямовано 106 одиниць техніки. А також – 140 волонтерів, залучено 609 чоловік особового складу столичного управління ДСНС.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!