Трасу Київ-Житомир можуть відкрити найближчим часом

0
825

Внаслідок контрнаступу українських військ звільнено багато населених пунктів і ворог відтіснено від важливої ​​автомагістралі.

Житомирська траса у районі Києва знову відкриється для руху транспорту вже найближчим часом. На цьому наголосив голова Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк в ефірі всеукраїнського телемарафону.

“Я сподіваюся, що найближчим часом ми також відновимо рух трасою Київ-Житомир. Ми проводимо успішні контрнаступальні дії, дуже багато населених пунктів звільнено. Але говорити про це можна буде лише тоді, коли ми повністю зачистимо, створимо умови, що не будуть хоча б вести вогонь мінометні підрозділи. І тоді проведемо всі процедури із зачистки та розмінування, і люди зможуть увійти до своїх населених пунктів” – повідомив він.

За словами Павлюка, зараз російські війська в районі Києва здійснюють масштабне перегрупування і “величезними колонами” йдуть у бік кордону. Він зазначив, що йдеться про сотні одиниць техніки.

Він також розповів, що у столичному регіоні продовжують залишатися значні сили противника, які утримують важливі населені пункти, зокрема міста Буча, Ворзель та Гостомель.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!