Жителі ЄС та України можуть допомогти ЗСУ автомобілями

Група волонтерів створила спеціалізований сайт.

0
683

Українській армії потрібно десятки тисяч автомобілів – пікапів, джипів, мікроавтобусів, автобусів, автомобілів швидкої допомоги, вантажних машин. З цією метою група волонтерів створила спеціалізований сайт, за допомогою якого кожен бажаючий зможе віддати або продати свій автомобіль для потреб ЗСУ

Про це радник голови МВС України Антон Геращенко повідомив у своєму телеграмі, повідомляє Цензор.НЕТ .

“Фронту потрібні машини! Багато, багато машин! Як допомогти армії? Тисячі волонтерів в Україні та за кордоном шукають машини та приганяють їх в Україну для потреб фронту. Нам потрібні десятки тисяч – пікапів, джипів, мікроавтобусів, автобусів, автомобілів швидкої допомоги, вантажних машин. На передньому краї вони як витратний матеріал. Один вибух міни та колеса, радіатор машини пробиті – машину треба кидати.

Лише одна група латвійських волонтерів зібрала у Латвії 120 машин із 24 лютого. Але цього замало! Війна буде довгою. Місяці, а може, й роки. Тому потрібно впорядкувати та покращити систему пошуку автомобілів у ЄС та їх передачу в Україну”, – пише Геращенко.

З цією метою група волонтерів створила спеціалізований сайт CARFORARMY .

Суть його роботи є простою – жителі України та ЄС можуть за три хвилини заповнити просту форму на сайті.

1. Вказати в якому місті та якій країні він живе.

2. Яку машину готові передати безплатно або продати.

3. Свої контактні дані.

Далі наші волонтери зв’яжуться з благодійником, обговорять деталі та проговорять логістику машини до кордону України.

Крім того, на сайті здійснюється пошук волонтерів, які будуть готові переганяти машину з країн ЄС до кордону або точки передачі в Україні.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!