У водіїв забирають вантажівки на потреби армії за їзду без документів

0
509

Раніше було відомо лише про випадки вилучення автомобілів на потреби оборони за п’янку за кермом.

На період воєнного часу багато аспектів у житті країни стають більш жорсткими. Так, раніше в Нацполіції повідомляли, що у водіїв забиратимуть машини за пияцтво за кермом і в Україні вже було зафіксовано кілька таких випадків, але автомобілі завжди були легковими.

Днями ж поліцейським на блокпості в Тернопільській області попався водій фури, який надихав в алкотестер 2,33 проміле алкоголю. За це чоловік втратив свою вантажівку DAF XF 105.460. Чи була вантажівка порожньою або повною в момент конфіскації – не повідомляється. Крім конфіскації автомобіля на потреби армії, водій також зобов’язаний заплатити штраф у розмірі 17 000 гривень за своє правопорушення.

Раніше ще дві вантажівки вдалося вилучити на Хмельниччині. Йдеться про повнопривідні ЗІЛ-131. У цьому випадку машину забрали не через алкоголь, а через проблеми з накладними на деревину, яку перевозили ці авто.

Таким чином, горе-підприємці втратили авто, вантаж, а також дадуть відповідь перед законом за підробку документів, за що їм загрожує до двох років позбавлення волі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!