Європейські заводи Ford призупинили свою роботу

0
454

Компанія Ford змушена була призупинити виробництво автомобілів на підприємствах в Італії та Німеччині через відсутність необхідних компонентів. Деякі заводи простоюють із 10 березня. Про це пише видання Automotive News.

Так, до п’ятниці призупинили випуск моделі Ford Focus у німецькому Саарлуї. Порушення логістичних ланцюжків призвело до того, що для виробництва машин у деяких комплектаціях не вистачає дисплеїв для мультимедіа діагоналлю 12.3 дюйми. Більш бюджетні модифікації з 8-дюймовими екранами сходять із конвеєра.

Також компанія Ford зазнає нестачі комплектуючих для системи кермового управління, які вироблялися в Україні. Продовжує залишатися гострою проблема з напівпровідниками, через які до кінця тижня в Кельні поставили на паузу виробництво моделі Ford Fiesta , а в іспанській Валенсії – Ford Galaxy та S-Max . На останні моделі, заявили в компанії Ford , черга розтягнулася до вересня 2022 року.

Нагадаємо, що більшість автомобільних європейських підприємств призупинили випуск продукції або скоротили обсяги виробництва через порушення ланцюжків постачання комплектуючих.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!