Новини

Компанія BMW розповіла про свої плани з електрифікації модельного ряду

Share

Концерн BMW Group у рамках щорічної медіа-конференції повідомив про плани подолати планку в 10 млн. доставлених клієнтам електрокарів до 2030 року. Основні надії у досягненні цієї мети концерн покладає на нову архітектуру Neue Klasse, яка має бути представлена ​​протягом 2022 року. Крім того, компанія BMW повністю електрифікує модельні ряди брендів Rolls-Royce та MINI.

Платформа Neue Klasse відрізнятиметься від попередніх електричних рішень баварського бренду повністю новими силовими установками, а також заново розробленим ПЗ. Крім того, на електромобілях, що базуються на даній платформі, будуть застосовуватися новітні акумулятори. У сукупності нові рішення мають знизити енергоспоживання, збільшивши цим запас ходу машин на одній зарядці.

Крім цього, за розрахунками компанії BMW , застосування нових технологій зменшить вартість електрокарів для кінцевого споживача. Досягти цього планується навіть за рахунок нарощування частки вторинних матеріалів у виробництві електромобілів Neue Klasse з актуальних 30% до 50%.

Про повне заміщення електромобілями нинішніх моделей у власній лінійці в компанії BMW не заявляє, проте марка припускає, що до 2030 року їхня частка в загальному обсязі реалізації перевищить 50%. З брендів, що входять до складу концерну, судячи з офіційної заяви, раніше повністю електрифікується марка Rolls-Royce : це відбудеться до кінця десятиліття. При цьому бренд MINI повністю перейде на електротягу декількома роками пізніше: на початку 2030-х років.

Найближчою серійною новинкою в даній галузі від компанії BMW має стати седан i7 . Повністю електрична 4-дверцята займе позицію технологічного флагмана марки, але при цьому буде вважатися частиною сімейства 7-Series нового покоління, в якому будуть і модифікації з традиційними ДВЗ: хоча в компанії BMW ще раз уточнили, що мотори нового покоління будуть ще економічнішими. енергоефективними.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: BMW

Останні записи

Toyota, Nissan та Honda об’єднують зусилля для створення нового покоління автомобілів

Японія та японські виробники автомобілів продовжують робити нові кроки, щоб випередити своїх конкурентів. За повідомленнями,…

17.05.2024

Tesla Cybertruck зіткнувся із серйозною проблемою корозії

Кібервантажівка — це щонайменше спірний автомобіль. Але більшість фанатів Tesla, здається, прийняли його з ентузіазмом.…

17.05.2024

Новий Renault 5 б’є рекорди за попередніми замовленнями ще до старту продажів

Новий Renault 5 збирає рекордну кількість попередніх замовлень, незважаючи на відсутність оголошених цін та дати…

17.05.2024

На фото показали новий кросовер BMW X3

Німецький кросовер BMW X3 2025 зараз проходить етап дорожніх випробувань. Його вже неодноразово помічали під…

17.05.2024

Новий кросовер Dacia Stepway показали на неофіційних зображеннях

У гамі компанії Renault та її суббренду Dacia версія Stepway завжди була призначена для того,…

17.05.2024

Один з найбільш непривабливих автомобілів у світі повернеться як конкурент Renault Duster

На початку квітня цього року в Мережу випливли плани концерну Stellantis, що володіє брендом Fiat,…

17.05.2024