ЄС та США повністю заборонили імпорт усіх суперкарів та елітних авто на російський ринок

Час читання: < 1 хв.
0

Російських мільйонерів та мільярдерів залишили без суперкарів та дорогих автомобілів. Нова порція санкцій заборонила продаж у країні-агресорі предметів розкоші взагалі та преміальних авто зокрема.

Спочатку американці заборонили ввезення всіх розкішних авто із США до Росії. Йдеться про всі преміальні моделі американського виробництва, тобто це не тільки Cadillac, Lincoln або Tesla, але й Acura, Lexus, Mercedes і BMW, що збираються в Штатах.

А тепер і Євросоюз наклав заборону на постачання до РФ усіх авто вартістю понад 50 тис. євро. Тобто обмеження поширюються як на Bugatti, так і на Audi A6 або VW Touareg. Щоправда, більшість цих моделей і так вже недоступні в Росії, адже купа брендів раніше залишила місцевий ринок і серед них – виробники суперкарів .

Не те щоб зараз російські олігархи зараз горять бажанням купити суперкар. Зате замовники ексклюзивних авто з інших країн зрадіють – їм менше доведеться стояти в черзі за рідкісними моделями, адже призначені для РФ машини тепер дістануться їм.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!