Головна Новини Україна конфіскує автомобілі з Росії

Україна конфіскує автомобілі з Росії

Час читання: < 1 хв.
0

В Україні розпочали конфіскацію автомобілів на російській та білоруській реєстрації. Причому вже вилучили майже три десятки вантажних авто. Про це свідчить статистика Державної митної служби, повідомляє “Фокус” .

Як відомо, 3 березня Верховна Рада ухвалила закон №7122 «Про основні засади примусового вилучення в Україні об’єктів права власності Російської Федерації та її резидентів». Він дозволяє конфіскацію майна з країни-агресора для потреб України та поширюється, зокрема, і на автомобілі.

Зокрема, три автопоїзди на російських номерах конфіскувала митниця у Чернівецькій області. Тепер вантажні Mercedes-Benz, MAN та Renault потрудяться на благо України – їх планують використовувати для перевезення гуманітарних вантажів у прифронтові райони.

Реклама

А на пункті пропуску «Ягодин» на українсько-польському кордоні під час спроби виїзду було затримано 25 фур, що належать до білоруської кампанії. Спочатку автомобілі відправили до відстійника, а потім передали українським водіям та видали власникам документ про конфіскацію. Вантажівки тепер допомагатимуть українській армії.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

Дякуємо!

Тепер редактори знають.