Де полагодити авто під час війни: список працюючих СТО по всій Україні

0
707

Війна в Україні порушила повноцінну роботу станцій технічного обслуговування. Основна проблема, з якими зіткнулися власники СТО, – зруйнований ланцюжок постачання запасних частин. Деякі з них мають власні оперативні склади, інші – ні, але в будь-якому випадку там допоможуть провести кваліфіковані роботи з «залізом», що є у клієнта, або витратними матеріалами, пише Auto.ria.

Фахівці зв’язалися з більш ніж 2000 приватними та офіційними СТО по всій Україні та дізналися, які з них можуть надати технічну допомогу у разі несправності автомобіля. Список з контактними номерами та спеціалізацією –  тут.

Укладачі списку також уточнили, що по телефону можна дізнатися про послуги, які можуть надати на СТО, дізнатися про наявність запчастин та уточнити час очікування. При цьому наголошується, що у переважній більшості автосервісів спеціальний, комунальний та медичний транспорт ремонтують насамперед.

«У багатьох більш менш безпечних обласних центрах працюють автомагазини, де можна знайти все найнеобхідніше», – додало видання.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!