Компанія Audi перестане приймати замовлення на гібридні автомобілі

0
295

Як пише видання Automobilewoche, марка Audi перестане приймати замовлення на гібридні машини у Європі. Крім цього, компанія повідомила про зупинення виробництва моделей Audi A4, A5, A6 та A7. Причиною такого рішення, як і раніше, називають розрив логістичних ланцюжків через події в Україні: звідти до Європи ввозили електропроводку.

За даними видання Automobilewoche, замовлення на гібриди марки Audi прийматимуть до 10 березня поточного року. Потім їх поставлять на паузу, тому що через труднощі з логістикою неможливо задовольнити такий попит.

Водночас німецький бренд призупинить випуск моделей Audi A4, A5 (7-11 березня) та  A6, A7 (7-18 березня). Приклад будуть і інші марки концерну Volkswagen Group : випуск автомобілів на європейських майданчиках обмежить бренд Porsche і сама компанія Volkswagen .

Події в Україні призвели до закриття двох підприємств із випуску електропроводки у західній частині країни. Йдеться про заводи німецької фірми Leoni . Також з труднощами зіткнулися Fujijura та Nexans .

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!