ЗСУ на БМП-2 змогли захопити шість нових російських танків: фото

Тепер ця техніка воюватиме у лавах ЗСУ.

Час читання: < 1 хв.
0

Українські війни продовжують дивувати своєю безстрашністю та героїзмом. Черговий зразково-показовий бій пройшов днями під Харковом.

Так, механізованому батальйону одній із бригад ЗСУ вдалося захопити під Харковом одразу 6 ворожих танків, які тільки недавно були прийняті на озброєння Т-80БВМ зі складу 200-ї мотострілецької бригади ЗС РФ.

Як повідомляє на своїй сторінці у Facebook Юрій Бутусов,

Реклама

Комбат українського батальйону заслужив звання Герой України завдяки своїм умілим діям у зустрічному бою. Танки на полі бою залишати не стали, і тепер у складі одного з українських батальйонів з’явиться позаштатна танкова рота.

Єдиний мінус новенької російської техніки з мінімальним пробігом – велике споживання палива, але українські воїни і тут постаралися і захопили ще й паливозаправник до шістки отриманих танків. Техніка має на озброєнні підкаліберні та керовані снаряди, які незабаром знайдуть свої цілі серед нещасливої ​​200-ї бригади ЗС РФ.

“Слава українським героям, які назавжди знищили міф про велику російську армію та розігнали цю армію по кущах, відібравши непотрібне цим боягузливим зайцям озброєння. Тепер Т-80БВМ буде в руках справжніх левів”, – підсумував Бутусов.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!