Санкції проти РФ: провідні світові автовиробники залишають російський ринок

0
2304

Відразу кілька автогігантів припиняють продаж своїх моделей в Росії, а Renault зупинили складальний конвеєр російського підприємства.

Низка великих світових автовиробників оголосили про припинення продажів автомобілів у Росії. Причинами такого рішення стало вторгнення Росії в Україну, а також різке зниження курсу рубля. Про це повідомляє Автоцентр.

Зокрема, покинути російський ринок наважилися General Motors та Jaguar Land Rover. А Volkswagen Group припинив продажі автомобілів брендів Volkswagen, Audi, Skoda, Bentley, Lamborghini та Porsche, а також мотоциклів Ducati. Будуть розпродані лише вже розмитнені та відвантажені авто.

“У зв’язку з поточною ситуацією поставки на адресу дилерів марок, що входять до складу Volkswagen Груп Рус, призупинені до подальшого повідомлення.

Концерн Volkswagen з великою тривогою та стурбованістю взяв до відома новину про ситуацію в Україні і сподівається на якнайшвидше припинення бойових дій та повернення до дипломатії”, — повідомила директор зі зв’язків із громадськістю концерну Наталія Костюкович.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!