Новини

Поліцейським в Україні розширили повноваження: про що треба знати

Share

“Фантом” – не тільки про швидкість. Ми говорили, що кричущі правопорушення не залишаться без реагування», — зазначив Олексій Білошицький. Поліцейські «фантоми» можуть не лише фіксувати швидкість, а й інші порушення правил дорожнього руху. Про це пише «Експерт» із посиланням на Facebook-сторінку першого заступника начальника Департаменту патрульної поліції Олексія Білошицького.

“Фантом” – не тільки про швидкість. Ми говорили, що кричущі правопорушення не залишаться без реагування», — зазначив Олексій Білошицький.

Так, 11 лютого, близько 15 години один із службових «фантомів» рухався автодорогою М-07 (Київ — Коваль — Ягодин). Увагу патрульних привернув транспортний засіб Opel Astra, водій якого робив небезпечні маневри: він різко змінював смуги руху, чим наражав на небезпеку інших учасників дорожнього руху і проїхав на заборонний сигнал світлофора.

«Зупинили. Відразу помітили очевидні ознаки алкогольного сп’яніння. Пройти процедуру поінформування про стан сп’яніння водій відмовився у присутності двох свідків. Склали відповідні матеріали. Тепер подальшу долю його права вирішуватиме суд», — наголосив заступник начальника Департаменту.

Як розповідав Акцент, «Фантоми» працюють так: спеціальний комплекс на борту реєструє порушення під час руху самого автомобіля поліції. У разі порушення автомобіль зупиняють та повідомляють про відповідальність.

Перші фантомні патрулі зібрані на основі кросоверів Skoda Kodiaq сірого кольору, однак у поліції також планують використовувати інші моделі автомобілів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: Штраф

Останні записи

Водіям вказали на шкідливі звички, що призводять до частих поломок автомобіля

Для підтримки автомобіля в хорошому технічному стані зараз є всі умови, при цьому велику частину…

24.10.2024

Поліція розкрила ключові страхи, які відчувають досвідчені водії за кермом

Якщо водії-новачки на дорогах бояться практично всього, включаючи інших автовласників та співробітників поліції, то для…

24.10.2024

Зимові чи всесезонні шини: що краще обрати для вашого авто

З настанням зими щоразу стає питання заміни шин. Літні шини взимку — це просто жах,…

23.10.2024

Skoda Kodiaq RS нового покоління помітили підчас тестів (ФОТО)

Кросовер Skoda Kodiaq другого покоління невдовзі отримає заряджений варіант RS. Його повинні презентувати найближчим часом, а…

23.10.2024

Два Bugatti Chiron врізалися один в одного під час обгону вантажівки

У Марокко сталася аварія двох гіперкарів Bugatti Chiron із вантажівкою. У розпорядженні порталу Reddit опинилися…

23.10.2024

Незабаром Dodge Charger отримає твердотілі батареї

Stellantis продовжує розвивати партнерство з компанією Factorial, яка виготовляє твердотільні акумуляторні батареї. Метою співробітництва є…

23.10.2024