Український електромобіль вивели на випробування

0
479

Криворізька компанія Coolon Motors показала відео із тестів свого твору – електровантажівки CoolОn.

У компанії наголосили, що тести проводяться за будь-яких умов, адже це дозволяє вдосконалювати технології, на яких базується проект.

Холодно, жарко, ми безперервно тестуємо макет CoolОn. Точніше тестуємо та вдосконалюємо технології, на яких базується проект. Технології, тому що сама вантажівка неодмінно буде змінена під норми безпеки, та й під технологічні процеси, які зараз розробляє наша нова команда фахівців саме в автомобільній тематиці”, – йдеться у повідомленні, повідомляє Autogeek .

У Coolon Motors також нагадали, що електровантажівка CoolОn коштуватиме 16 тисяч доларів за шасі. При цьому автомобіль буде дуже простим: двигун, батарея, рама, кабіна. Акумулятори в електровантажівці використовують літій-залізофосфатні китайські виробництва.

“Всі елементи автомобіля розроблені власними силами з урахуванням сучасних матеріалів та технологій. Ми спростили практично всі операції, порівняли вартість та час на обробку та виготовлення елементів. Порівняли навіть матеріали для рами, нержавіюча сталь проти класична з обробкою та захистом», – зазначили у компанії.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!