Головна Новини В Україні з’явиться нова марка автомобілів

В Україні з’явиться нова марка автомобілів

0
226

 

Найбільший автомобільний бренд BAIC (Beijing Automotive Industry Corp.) офіційно виходить на ринок України. Модельний ряд BAIC представлений седанами, кросоверами та позашляховиками. Українським споживачам будуть доступні як машини з ДВЗ, так і електродвигунами, повідомляє «Автоцентр» .

Група компаній BAIC виробляє автомобілі з 1958 року, а сучасна діяльність охоплює виробництво запчастин та деталей, автомобільні послуги та торгівлю, інтегровані послуги мобільності, фінанси та інвестиції, а також авіацію загального призначення.

BAIC були і залишаються «піонерами» спільних виробництв автомобільної галузі Китаю – у 80-х роках минулого століття для спільного виробництва позашляховиків було створено Beijing Jeep Corporation, потім на початку 2000-х років легковий напрямок розширив Beijing Hyundai Auto Co., Ltd., та вінець автомобільного партнерства – СП Beijing Benz Automotive Co., Ltd. у 2005 році. Сьогодні BAIC разом із Daimler AG є найбільшими перехресними власниками акцій.

У компанії працюють власні R&D-центри, понад 100 тис. працівників на виробництвах у різних країнах. Річні продажі BAIC становлять понад 1 млн автомобілів. За результатами 2021 року BAIC посідає 124 місце у світовому рейтингу найбільших світових компаній – Fortune Global Top 500.

Перша модель BAIC в Україні – кросовер BAIC X3. Яскравий, сучасний, динамічний та практичний автомобіль зі стильним екстер’єром, розкішним інтер’єром та безліччю корисних функцій, навіть у базовій комплектації приємно здивують вимогливих водіїв та їхніх пасажирів.

Ексклюзивним представником автомобілів BAIC в Україні є BBCars.

BBCars є підрозділом компанії AGSOLCO Ukraine (АГСОЛКО Україна), яка з 2015 року займається постачанням на ринок України імпортної сільгосптехніки, зернового обладнання, будівельної, комунальної та складської техніки, комерційних автомобілів, запасних частин, а також усіх складових агротехнологій – насіння, засобів захисту рослин добрив.

Наразі представництво BAIC в Україні формує дилерську мережу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

Дякуємо!

Тепер редактори знають.