Влітку вийдуть останні автомобілі BMW з мотором V12

0
304

Випуск останніх силових агрегатів V12 почнеться в червні, тому постачання спеціальних машин BMW заплановано на липень.

Великі мотори, які важко підганяти під існуючі екологічні норми, відходять у минуле, і одним із таких двигунів є V12 від марки BMW . Цю віху в баварській компанії вирішили закінчити красиво: остання партія моделей BMW 7-Series із такими силовими агрегатами буде лімітована 12 екземплярами.

Такі BMW 7-Series будуть створені на основі версії M760i xDrive . Модель у спеціальному виконанні отримає спеціальні 20-дюймові колісні диски, чорні або сині гальмівні супорти, а також шильдик V12 на кришці багажного відсіку.

Відмінною особливістю останніх седанів BMW 7-Series з  V12 буде накладки на пороги з написом The Final V12, а також таблички в салоні, на яких напишуть порядковий номер машини в рамках лімітованої серії. Також клієнтам нададуть повний доступ до кастомізації інтер’єру в плані вибору обробки матеріалів, що є в колекції автовиробника.

Випуск останніх двигунів V12 почнеться в червні, тому постачання спеціальних машин заплановано на липень поточного року. Першими придбати пам’ятну модель виробник запропонує клієнтам із найвищою лояльністю до моделі 7-Series (за часом володіння). Ціна з урахуванням доставки складе 200 995 доларів. Нагадаємо, мотор V12 має об’єм 6,6 літра та оснащений подвійним наддувом. Продуктивність двигуна досягає 609 к.с., а з 0 до 96 км/год седан розганяється лише за 3,6 секунди.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!