Новини

Автомобіль до 3 000 доларів: яку іномарку можна купити в Україні

Share

В Україні на сьогодні ви без проблем знайдете автомобіль на бюджет до 3000 доларів серед марок ВАЗ або Daewoo Lanos. Якщо ж хочете знайти іномарку, доведеться уважно придивитися до варіантів, адже купити хороший, надійний екземпляр, але не за всі гроші світу буде трохи складніше. Все тому, що іномарки в цьому ціновому діапазоні вже мають певний вік експлуатації та стан, що залежить від кількості власників і того, як доглядали за автомобілем.

Отже, як ми вже згадували раніше – придивіться до таких автомобілів, як ВАЗ та Daewoo Lanos або Lanos Sens . Обслуговування цих авто коштує не так дорого, як іномарок, тому це їхня перша перевага. Серед мінусів – відсутність рівня комфорту та можливостей, які пропонують закордонні виробники авто.

Chevrolet Aveo – наступний варіант.

“Ці автомобілі ідеально підходять для того, щоб встановити газову установку та економно пересуватися на будь-які відстані. Автомобіль надійний, має багато варіацій, зверніть увагу на автомобілі до 2006 року, а також рестайлінгові моделі”, – радять автоексперти. 

Не хочете вітчизняні розробки, зверніть увагу на китайські, корейські чи європейські авто 2000-х та 90-х. Тут також можна знайти авто в хорошому стані. Наприклад, Volkswagen Polo, Nissan Maxima, BMW 524, Skoda Octavia Tour та інші. Всі ці автомобілі надійні та повністю коштують своїх грошей.

Якщо автомобіль вам потрібен для особистого користування, у вас немає сім’ї, ви не возите великі багажі, то вам ідеально підійдуть “смарти”. Такі авто теж коштують у межах 3000 доларів, вони маневрені, надійні, зручні у великому місті.

Корейські та китайські авто теж непогано зарекомендували себе на ринку. Експерти радять придивитися до моделей китайського бренду Gelly. Також зверніть увагу на “корейця” Hyundai Sonata кінця 90-х років.

До 3000 доларів коштуватимуть японські авто.  Suzuki Swift початку 2000-х (ідеальний варіант для міста та невеликих відстаней, оскільки має слабкий двигун) та Honda Civic або Honda Accord з 1997 року для любителів спортивних машин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман

Останні записи

Лікар назвав головні помилки, які роблять усі водії під час перевезення дітей в авто

Забезпечення безпеки дітей у транспортному засобі має першорядне значення, однак, багато батьків з незнання припускаються…

18.05.2024

Нововведення в обов’язковому техогляді в Україні — подробиці

Хоча за офіційною статистикою поліції через технічні несправності стається менше 1% ДТП, обов’язковий техогляд все…

18.05.2024

Volkswagen та Renault не зійшлися в думках: бюджетний електромобіль під загрозою

Volkswagen і Renault припинили переговори про спільну розробку доступного електромобіля на базі Twingo, повідомили джерела.…

18.05.2024

Електро-Creta від Hyundai потрапила до об’єктивів фотошпигунів

Бестселер Hyundai в сегменті кросоверів (Creta) готується до того, щоб стати одним з автомобілів, що…

18.05.2024

У Європі розпочався продаж оновленого кросовера Ford Puma

В Іспанії вже оголошено ціни на новий Ford Puma 2024 року. Компанія відкрила конфігуратор для…

18.05.2024

Електричний пікап Toyota таки стане серійним

Японський електричний пікап Toyota Hilux EV таки стане серійною моделлю. Представлений наприкінці 2022 року електричний…

18.05.2024