Автомобіль до 3 000 доларів: яку іномарку можна купити в Україні

0
4989

В Україні на сьогодні ви без проблем знайдете автомобіль на бюджет до 3000 доларів серед марок ВАЗ або Daewoo Lanos. Якщо ж хочете знайти іномарку, доведеться уважно придивитися до варіантів, адже купити хороший, надійний екземпляр, але не за всі гроші світу буде трохи складніше. Все тому, що іномарки в цьому ціновому діапазоні вже мають певний вік експлуатації та стан, що залежить від кількості власників і того, як доглядали за автомобілем.

Отже, як ми вже згадували раніше – придивіться до таких автомобілів, як ВАЗ та Daewoo Lanos або Lanos Sens . Обслуговування цих авто коштує не так дорого, як іномарок, тому це їхня перша перевага. Серед мінусів – відсутність рівня комфорту та можливостей, які пропонують закордонні виробники авто.

Chevrolet Aveo – наступний варіант.

“Ці автомобілі ідеально підходять для того, щоб встановити газову установку та економно пересуватися на будь-які відстані. Автомобіль надійний, має багато варіацій, зверніть увагу на автомобілі до 2006 року, а також рестайлінгові моделі”, – радять автоексперти. 

Не хочете вітчизняні розробки, зверніть увагу на китайські, корейські чи європейські авто 2000-х та 90-х. Тут також можна знайти авто в хорошому стані. Наприклад, Volkswagen Polo, Nissan Maxima, BMW 524, Skoda Octavia Tour та інші. Всі ці автомобілі надійні та повністю коштують своїх грошей.

Якщо автомобіль вам потрібен для особистого користування, у вас немає сім’ї, ви не возите великі багажі, то вам ідеально підійдуть “смарти”. Такі авто теж коштують у межах 3000 доларів, вони маневрені, надійні, зручні у великому місті.

Корейські та китайські авто теж непогано зарекомендували себе на ринку. Експерти радять придивитися до моделей китайського бренду Gelly. Також зверніть увагу на “корейця” Hyundai Sonata кінця 90-х років.

До 3000 доларів коштуватимуть японські авто.  Suzuki Swift початку 2000-х (ідеальний варіант для міста та невеликих відстаней, оскільки має слабкий двигун) та Honda Civic або Honda Accord з 1997 року для любителів спортивних машин.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!