Як вибрати б/у авто та не пошкодувати: важливі поради

0
73

Купівля старого автомобіля – дуже важлива подія, до якої потрібно підходити дуже відповідально. Тому пропонуємо ознайомитися з переліком порад, які допоможуть вибрати непоганий б/у варіант.

Спочатку потрібно визначитися з бюджетом, який ви можете витратити на покупку. Насамперед машина повинна задовольняти ваші потреби. Також варто не забувати, що уживані автомобілі можуть мати менший пробіг та кращий стан, ніж майже нове авто, яке використовувалося у службі таксі. Оптимальний варіант – авто із пробігом до 60 тис. км.

Далі визначається з потужністю, комплектацією, типом приводу та іншими параметрами, від яких залежить практичність авто, безпека, комфорт у процесі водіння та задоволення від їзди.

Крім того, необхідно з’ясувати, чи була машина в ремонті, якщо так, який саме ремонт проводився і наскільки він був серйозним. Якщо машина їздила кілька років по поганих дорогах, не варто розраховувати на добрий технічний стан та її довговічність.

Купуючи вживану машину, ви повинні бути впевнені, що зможете забезпечити їй необхідне обслуговування. Сюди належить наявність офіційних сервісних центрів, доступність запасних частин на авто в Україні, матеріальна можливість добре доглядати автомобіль.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!