Штрафують двічі: проблеми «євробляхерів» не закінчуються

0
182

Власники автомобілів на іноземній реєстрації в Україні зіштовхнулися із новою проблемою. Про це повідомляє ТСН із посиланням на громадську організацію АвтоЄвроСила.

Повідомляється, що поліція оформила штраф на автомобіль на іноземній реєстрації на суму 8500 гривень. Відповідні документи були передані на митницю для накладання санкцій щодо порушника. Виходить, що власника “євробляхи” оштрафували двічі. Поліція та митниця відмінно взаємодіють між собою, навіть не маючи загальної бази.

Поліція оформила ухвалу за ст.121 ч.8, після чого він отримав листа з митниці, про те, що вирішується питання складання протоколу про порушення митних правил за ст.469 ч 4.

В АвтоЄвроСила наголошують, що ця ситуація є наочним прикладом для власників автомобілів на іноземній реєстрації, які продовжують їздити на нерозмитнених авто.

«Євробляхерам» дали пораду: ніколи не викидати повідомлень та листів від митниці. Більше того, потрібно обов’язково з’явитися для отримання ухвали, яку пізніше можна буде оскаржити через суд.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!