Новини

Представлено революційний зарядний пристрій для електромобілів

Share

Коли справа доходить до володіння електромобілем, незалежно від того, чи це Tesla Model S або BMW i3, зарядна інфраструктура у вашому регіоні, можливо, є вирішальним фактором при переході від автомобіля з двигуном внутрішнього згоряння. Занепокоєння дальністю ходу є серйозною проблемою для багатьох автомобілістів, які не хочуть “переходити в нову еру електромобільності”.

Зарядні станції стратегічно розташовані у всіх містах, які вітали власників електромобілів, але впровадження цих пристроїв потребує місця та планування. 

 

Прагнучи полегшити завдання містобудівникам та власникам бізнесу, E-Lift анонсувала свою нову інтелектуальну та стійку висувну зарядну станцію на виставці Consumer Electric Show 2022.

E-Lift, створений для автомобілів та човнів, буде представлений на ринку Північної Америки. Пристрій доступний з чотирма роз’ємами для заряджання кількох електромобілів і може бути персоналізований відповідно до переваг власника. Пристрій можна з’єднати зі сталою та інтелектуальною системою управління енергоспоживанням (SENSE).

Простіше кажучи, це додатковий інтерфейс, який дозволяє вам контролювати споживання енергії. Перевага цього пристрою, однак, більш помітна, оскільки воно дає вам можливість керувати своїми витратами на основі даних про споживання енергії. E-Lift може бути пов’язаний з такими джерелами енергії, як генератори, сонячні панелі та акумуляторні батареї.

 E-Lift може похвалитися потужністю заряджання від 3,7 кВт до 22 кВт. Він включає зчитувач карт RFID, можливості Wi-Fi з підключенням до 4G LTE, течешукач постійного струму 6 мА і лічильник MID KWH. Для універсальності користувачів компанія також подбала про те, щоб SIM-картка не блокувалася, що означає, що ви можете вибрати постачальника послуг заряджання на свій вибір. Бекенд-система також залишилася відкритою.

Пристрій зроблено в Голландії та обіцяє просте встановлення та технічне обслуговування завдяки зручному підключенню та зарядці пристрою та цілодобовій системі моніторингу. Після покупки команда E-Lift ініціює шестиетапну модель установки, щоб зарядний пристрій запрацював. Це включає оцінку ситуації, огляд об’єкта, надання індивідуальних рекомендацій, установку, передачу та інструктаж. На регулярне технічне обслуговування та ремонт поширюється гарантія 12 місяців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Лікар назвав головні помилки, які роблять усі водії під час перевезення дітей в авто

Забезпечення безпеки дітей у транспортному засобі має першорядне значення, однак, багато батьків з незнання припускаються…

18.05.2024

Нововведення в обов’язковому техогляді в Україні — подробиці

Хоча за офіційною статистикою поліції через технічні несправності стається менше 1% ДТП, обов’язковий техогляд все…

18.05.2024

Volkswagen та Renault не зійшлися в думках: бюджетний електромобіль під загрозою

Volkswagen і Renault припинили переговори про спільну розробку доступного електромобіля на базі Twingo, повідомили джерела.…

18.05.2024

Електро-Creta від Hyundai потрапила до об’єктивів фотошпигунів

Бестселер Hyundai в сегменті кросоверів (Creta) готується до того, щоб стати одним з автомобілів, що…

18.05.2024

У Європі розпочався продаж оновленого кросовера Ford Puma

В Іспанії вже оголошено ціни на новий Ford Puma 2024 року. Компанія відкрила конфігуратор для…

18.05.2024

Електричний пікап Toyota таки стане серійним

Японський електричний пікап Toyota Hilux EV таки стане серійною моделлю. Представлений наприкінці 2022 року електричний…

18.05.2024