Головна Новини В Україні власників іномарок обклали “даниною”

В Україні власників іномарок обклали “даниною”

0
1797

Служба безпеки України виявила та ліквідувала злочинну схему вимагання хабарів у власників автомобілів на іноземній реєстрації з боку патрульних поліцейських у місті Херсоні. Про це повідомляє today.ua з посиланням на прес-службу Управління СБУ у Херсонській області.

За даними досудового слідства, організував злочинну схему інспектор сектору реагування патрульної поліції разом із поліцейським одного з райвідділів Головного управління Нацполіції у Херсонській області.

Поліцейські обклали «даниною» місцевих власників нерозмитнених автомобілів на іноземній реєстрації. Автомобілісти змушені були давати хабарі за використання своїх машин.

Правоохоронці затримали зловмисників під час отримання другої частини хабара – 10 тисяч гривень. Загальна сума хабара становила 13 500 гривень. Ці гроші мав заплатити мешканець Херсона в обмін на гарантію не притягувати його до адміністративної відповідальності за використання автомобіля на іноземній реєстрації.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 КК України. Триває досудове слідство. Встановлюються всі особи, які причетні до цієї злочинної схеми.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

Дякуємо!

Тепер редактори знають.