У електрокарів Tesla виявили нову проблему – фото

0
491

За останні кілька років із проблемою іржі на бамперах зіткнулися щонайменше 15 власників машин Tesla.

У електрокарів марки Tesla періодично виникають проблеми різного ступеня тяжкості: у машин спалахують акумулятори, нові автомобілі з салонів надходять з дефектами кузовних панелей, а проводку активно знищують щури. На цей раз власники електрокарів зіткнулися з іншою проблемою: машини почали іржавіти. Незважаючи на те, що в основному електромобілі цієї марки збирають із пластику та алюмінію, на бамперах та в підкапотному просторі все одно з’являються ділянки корозії.

Першим із цією проблемою зіткнувся власник Tesla Model S ще у 2016 році. Він помітив іржу на передньому бампері електрокара. Виявилося, що на пластиковому елементі з’явилася корозія через те, що конструкції були незахищені сталеві складові. Тоді навіть сервісний центр компанії Tesla визнав цю проблему.

Тільки за 2016 рік було виявлено ще 10 аналогічних ситуацій, коли через сталевий підсилювач бампера на весь елемент розходилася іржа. Але судячи з усього, в компанії досі не вирішили цю проблему: власники машин продовжують скаржитися на моделі Tesla, що іржавіють . Останній випадок зафіксували у поточному 2021 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!