Розкрито секрет популярності в Україні автомобілів з Кореї

0
131

Як відомо, південнокорейські автомобілі займають суттєву частку українського ринку автомобілів. При чому справа стосується не лише нових машин, а й авто з пробігом. За недавніми статистичними даними, частка уживаних машин у листопаді поточного року становила близько 40 відсотків від усього ринку.

Водночас, Південна Корея сьогодні на українському ринку представлена ​​дуже широко, і це підтверджують різні аналітичні спостереження.

За останніми даними, приплив південнокорейських машин з пробігом надає одну з найвпливовіших ролей для українського вторинного ринку. За прогнозами, наступного року приплив таких автомобілів складе близько 40 тисяч штук на рік.

Також повідомляється, що разом із моделями на традиційному паливі до нашої країни у чималій кількості надходять і автомобілі з газовим двигуном. Як правило, це моделі KIA K5 або Optima, а також Hyundai Sonata. Очікувалося, що таких машин прибуде в країну обсягом близько шести тисяч, проте вже зараз за неповний рік таких моделей було зареєстровано близько 8 тисяч.

Звичайно, на тлі цієї хвилі знаходяться деякі «підприємливі» люди, які не зовсім чесні під час продажу таких авто. Скручують реальний пробіг та продають авто за завищеною вартістю. Оскільки дані автомобілі досить популярні в послугах таксі, то такі прецеденти досить часті.

Враховуючи те, що моделі часто оснащені автоматичною коробкою передач, мають у своєму наявності заводську газобалонну установку і мають цілком пристойний комфорт, то цілком очікувано, що вони стають метою не зовсім чесних перекупників.

Варто врахувати, що в Україні ринок автомобілів з пробігом дещо змінився, однак такі моделі, як Соната та К5, цілком можуть бути затребувані ще довгий час. А якщо враховувати підвищення вартості машин на вторинних ринках Європи та США, то приплив цих моделей цілком може перевищити колишні показники.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!