Ілон Маск може піти зі своєї посади в Tesla

Головний виконавчий директор Tesla Inc Ілон Маск «думає» піти з роботи та очолити раду директорів, про що він написав у четвер у своєму Twitter.

0
66

“Думаю про те, щоб кинути роботу і стати впливовою особою на повну ставку”, – сказав Маск у своєму твіті, не вдаючись у подробиці.

Було не відразу ясно, наскільки серйозні слова Маска. Маск, який також є засновником і генеральним директором ракетної компанії SpaceX, а також керує стартапом Neuralink та інфраструктурною фірмою The Boring Company, сказав під час телефонної конференції у січні, що він розраховує бути генеральним директором Tesla протягом кількох років.

“Було б непогано мати трохи більше вільного часу, ніж просто працювати вдень і вночі, з моменту пробудження до того, коли я засинаю 7 днів на тиждень”, – заявив тоді винахідник.

Минулого місяця він запитав своїх передплатників у Твіттері, чи слід йому продати 10% своєї частки у виробнику електромобілів, із чим погодилася більшість. З того часу він продав акцій на суму майже 12 мільярдів доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!