Ford відкликає 115 тис. позашляховиків Ford Bronco Sport

0
638

Проблема із задніми гальмами в машинах 2021 модельного року і деяких авто 2022 може призвести до зменшення їх продуктивності, а також збільшення гальмівного шляху транспортного засобу.

Певні позашляховики Ford Bronco Sport і Escape , які мають однакову гальмівну систему, потрапили під кампанію відгуків у США, так як NHTSA визначило, що вони можуть не зупинятися на досить короткій відстані в деяких ситуаціях. Загалом 114 тис. 996 автомобілів, переважно машини 2021 модельного року і кілька автомобілів 2022 року, будуть відкликані з початку січня 2022 року. У компанії Ford заявили, що на сьогоднішній день не чули про будь-які пов’язані з цим дефектом нещасні випадки або травми.

Національне управління безпеки дорожнього руху ( NHTSA ) в США встановило причину в тому, що коефіцієнт тертя накладок заднього гальмівного супорта нижче від того, що зазначений у специфікації машин. Було виявлено, що для зупинки автомобіля знадобилося майже 192 метри за вимкненої технології регулювання гальмівного зусилля, порівняно з федерально регульованою відстанню 168 метрів.

Ford Escape 2021-2022 модельних років використовує ту ж гальмівну систему, що і автомобіль Bronco Sport , тому тест на відповідність NHTSA теж відноситься до цього автомобіля. Причина, через яку не відгукуються на сервіс усі моделі Bronco Sport і Escape 2021 і 2022 років, полягає в тому, що ця проблема стосується лише машин, побудованих без датчика вакууму у вакуумному підсилювачі гальм.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!