Tesla випустила квадроцикл: він коштує менше $2 тисяч

0
126

Не встигла Tesla розпочати продаж нержавіючого свистка Cyberwhistle, як в асортименті компанії з’явився ще один непрофільний продукт, але вже більш серйозний та корисний дитячий квадроцикл під назвою Cyberquad.

З точки зору дизайну Tesla Cyberquad повністю повторює «дорослий» квадроцикл, який фігурував у знаменитій презентації пікапа Tesla Cybertruck два роки тому.

Довжина, ширина та висота квадроцикла становлять 1193 х 660 х 685 мм. За рух, звичайно, відповідає електрична силова установка. Максимальна швидкість обмежена 16 км/год, запас ходу при повністю зарядженій батареї – до 25 км. Для повного поповнення енергії потрібно до п’яти годин.

«Будьте готові до будь-яких пригод із повністю електричним Cyberquad for Kids. Натхненний нашим культовим дизайном Cybertruck, чотириколісний квадроцикл має повністю сталеву раму, м’яке сидіння та регульовану підвіску із заднім дисковим гальмом та світлодіодними смугами», — сказано в описі продукту.

Квадроцикл можна купити на сайті Tesla за ціною від 1,9 тисячі доларів.

Надходитиме квадроцикл покупцям у вигляді комплекту складеного шасі з відокремленими колесами, підвіскою та елементом живлення. Власнику необхідно буде його скласти самостійно за допомогою інструкції та набору інструментів, що додаються.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!