Чому варто пригнати автомобіль із США?

0
648

Чи збираєтеся придбати автомобіль? Швидше за все, ви вже встигли вивчити ціни на нові авто в автосалонах та прошерстити сайти, на яких пропонується широкий асортимент автомобілів, що були в користуванні. Результат подібних пошуків не надто втішний, оскільки в салонах діють захмарні ціни, а автомобілі б/у можуть приховувати у собі досить серйозні приховані дефекти, оскільки наші водії звикли вичавлювати зі своєї машини можливий максимум.

Як отримати хорошу машину за низькою ціною?

Гарне питання! До того ж, не варто думати, що подібне неможливе. Є відмінний і цілком доступний спосіб стати щасливим власником престижного авто у відмінному стані та з повним фаршем. І цей спосіб – доставка автомобіля зі США. Компанія Columb Trade пропонує жителям Києва, Харкова, Дніпра, Одеси та інших міст доставку авто безпосередньо в Україну з американського континенту як найвідоміших брендів, так і скромніших.

Досвідчені фахівці компанії готові підібрати для вас автомобіль вашої мрії відповідно до тих параметрів, які ви позначите. Для цього вам достатньо заповнити відповідну форму на сайті Columb Trade та почекати, доки такий автомобіль знайдеться. Якщо ж ви не хочете чекати, ви можете без зволікання вибрати авто з тих, що вже ввезені в Україну, або серед тих, що знаходяться на шляху до України.

Переваги замовлення автомобіля із США:

1. Вік та пробіг автомобіля. У американських автолюбителів є зовсім інші традиції, ніж у наших автовласників. Жителі США звикли користуватися автомобілем протягом досить короткого періоду, після чого її змінюють на іншу. Великими ремонтами ніхто з них не морочиться. Тим більше, якщо машина потрапила в ДТП – її просто передають страховій компанії та набувають нової без турбот. Таким чином, серед автомобілів, що потрапляють на аукціони, переважно є чудові екземпляри, які при цьому продаються за низькими цінами.

2. Технічний стан. Важливо розуміти, що автомобілі в США експлуатуються у найсприятливіших умовах, серед яких:

  • чудові дороги;
  • якісний автосервіс;
  • сприятливий клімат.

В силу перерахованих вище факторів, стан авто більш ніж задовільний. Навіть після невеликих ДТП такі машини успішно відновлюються практично без наслідків.

3. Комплектація. Розпещені американські водії воліють встановлювати на свої автомашини повний «фарш», так що ви можете сміливо розраховувати на якісну обшивку салону, повний електропакет, гідропідсилювач керма, клімат-контроль та інші приємні опції.

4. Чесна інформація про автомобіль. США – країна, де суворо дотримуються законів, тому махінації щодо історії, власників та технічного стану транспортних засобів категорично виключено, на відміну від України, на жаль.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!