Головна Новини В Україні почалися продажі нового позашляховика

В Україні почалися продажі нового позашляховика

В Україні стартував продаж розкішного позашляховика Range Rover п'ятого покоління.

0
147

Новинка отримала знайомі дизайнерські рішення, але з низьким кузовом, сучасною платформою та новими деталями. П’ята генерація Range Rover запропонована в Україні у стандартному та подовженому виконанні, повідомляє newsyou.info . Позашляховик отримай широку гаму версій, що робить модель універсальною для різних категорій автомобілістів.

Range Rover п’ятого покоління в Україні запропонований із дизельними та бензиновими моторами потужністю від 250 до 530 кінських сил. Для європейського ринку модель запропонована і у гібридному виконанні. Такий варіант з’явиться в Україні 2022 року.

Позашляховик в Україні буде доступний у кількох версіях: базові SE та HSE, Autobiography, ексклюзивна First Edition та особлива SV. Ціна базових версій складе 4,17-4,43 мільйона гривень, довгобазна версія буде дорожчою – 4,88-5,14 мільйона гривень.

Перші постачання новинки до України заплановані на літо наступного року. У планах виробника реалізувати в нашій країні 350 екземплярів моделі за рік. Цікаво, але 210 автомобілів (60%) вже отримали попереднє замовлення.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.