Студентська версія ралійного кросовера отримала назву Afriq

0
158

Підрозділ Skoda Motorsport об’єднався зі студентським колективом для створення нового концепту. Проект ралійного кросовера на базі Skoda Kamiq тепер отримав свою назву Afriq.

Замалювання дизайну нового Skoda Afriq не сильно відрізняється від свого прообразу Skoda Kamiq. На ралійну особливість натякають розширені арки з колесами більшого діаметру, бампер посиленого зразка та спойлер.

Ймовірно, що Afriq з малюнка зможе перетворитися на справжній концепт із переходом у серійне виробництво. Про це натякає співпраця Skoda Academy з підрозділом Skoda Motorsport . Професійні дизайнери підрозділу брали участь у створенні Afriq.

Технічна складова кросовера Skoda Afriq поки що не розголошується. Відомо, що через інший аеродинамічний обвіс відрізняється від Skoda Kamiq , студентський варіант буде довшим за свій прототип на 121 мм (4362 мм), ширина разом з колісною базою залишаться без змін – 1793 і 2649 мм відповідно. Дату дебюту нової Skoda Afriq не названо. З огляду на те, що проект все ще залишається на папері, перша інформація може з’явитися лише у 2022 році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!