Компанія Peugeot має намір стати лідером з продажу електричних LCV у Європі

0
1817

Peugeot до наступного року має намір стати лідером із продажу екологічно чистих легких комерційних машин у Європі. У 2021-му компанія поставить своїм клієнтам у Європі 4 тис. електричних фургонів, а сукупний портфель замовлень на ці авто вже зараз – близько 10 тис. екземплярів, повідомляє прес-служба виробника.

Так, з появою моделей e-Partner і e-Boxer (восени 2021-го), які доповнили e-Expert, що дебютував у 2020-му , весь модельний ряд легких комерційних машин Peugeot тепер отримав електричні модифікації.

Крім того, до кінця 2020-го Peugeot запустить виробництво свого першого електричного фургону на водневих паливних елементах — e-Expert Hydrogen. Як зазначається, електрофургони Peugeot не поступаються версіям з дизельними агрегатами в частині корисного об’єму і практичності – володіючи разом з тим усіма перевагами електроприводу, такими як нижчі експлуатаційні витрати, легкість управління, миттєвий відгук на натискання педалі акселератора, високий крутний момент. а також відсутність вібрацій, неприємних запахів та шкідливих викидів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!