Компанія Honda показала електрокари майбутнього

Купе та кросовер «нової хвилі» з'являться на ринку Китаю протягом 5 років.

0
131

У жовтні компанія Honda представила стратегію електрифікації в Китаї та оголосила, що протягом 5 років випустить на ринок Піднебесної 10 нових моделей. Їх об’єднають у лінійку під назвою e:N Series , розподіливши випуск машин між СП Dongfeng Honda та GAC Honda . Перші два електромобілі – e:NS1 і e:NP1 – почнуть продавати навесні наступного року, а пізніше до них приєднуватиметься купе e:N Coupe , кросовер e:N SUV , а також ліфтбек e:N GT. Макети перших двох компанія Honda привезла на автосалон у Гуанчжоу.

Девіз нової лінійки e:N Series – Dynamics, Intelligence and Beauty. Це три стовпи, які описують 2-платформну архітектуру ( e: N Architecture ), операційну систему ( e: N OS ), а також особливий дизайн ( e: N Design ). Як видно на знімках, і купе, і кросовер Honda виділяються незграбним кузовом з безліччю граней, «аеродинамічними» колісними дисками та незвичайною оптикою. Також відомо, що в машини на рівні бортового програмного забезпечення будуть інтегровані комплекс безпеки Honda Sensing , онлайн-сервіси Honda Connect , а також цифровий кокпіт.

Технічних характеристик новинок поки немає, але відомі параметри перших двох електрокарів: e:NS1 та e:NP1 . На одній батареї електромобілі «нової хвилі» зможуть проїжджати до 500 км ( NEDC ), а на розгін до 100 км/год витрачатимуть близько 8 секунд. Крім того, моделі отримають удосконалений перелік електронних помічників під назвою Sensing 360. До складу комплексу входитиме функція контролю перехресть, активний асистент перебудов, технологія запобігання фронтальним зіткненням, а також функція стеження за швидкістю на поворотах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!