Залучаємо любов і багатство: у чому зустрічати Новий рік 2022

0
6489

Зізнайтеся, адже ви теж з трепетом очікуєте Нового року? Запечена качка з яблуками, олів’є, прикрашений будинок та пісня гурту ABBA “Happy New Year” змушують вас на кілька хвилин відключитися від зовнішнього світу та відчути цю атмосферу? Недарма кажуть, як рік зустрінеш, так його і проведеш. Тому з вбранням для довгоочікуваної ночі необхідно визначатися заздалегідь.

Видання “Комсомольська правда” з’ясувало, що потрібно надіти, щоб покровитель 2022 року залишився у захваті від вашого образу та подарував вам успіх у всіх справах.

Realist.online із задоволенням розповість, як правильно вбратися 31 грудня.

Головне правило для вибору образу – природність та елегантна стриманість. Блакитний Тигр не оцінить кислотні відтінки та зайву химерність. Його улюблені кольори – блакитний, бірюзовий, синій, чорний, пісочний, коричневий, золотистий, сріблястий, а також темно-зелений. Не забувайте про смугастий принт, який особливо добре виглядатиме на аксесуарах та прикрасах. 

рім кольору, потрібно враховувати і матеріал вашого костюма. Варто відмовитися від синтетики та будь-яких ненатуральних тканин.

Астрологи стверджують, що обране забарвлення одягу зможе залучити щастя, достаток чи кохання наступного року. Якщо ви хочете поправити фінансове становище в 2022 – вибирайте сріблясте або золотисте вбрання. Ваша мета кохання – надягайте елегантний коричневий або пісочний.

На новорічну вечірку жінка розкішно виглядатиме в:

  • Сукня. Вибирайте з оборками, розрізами, асиметричним фасоном, або ж у стилі білизни;
  • Спідниці та топі. Модними будуть топи-бюстьє або класичні струмені з атласу або шовку на тонких бретелях;
  • Комбінезони. Найзручніший вибір – це вбрання з шовку з вільними брюками;
  • Сорочці або блузці. Тут також актуальним є шовк. Поєднуйте такий верх із вільними брюками у піжамному стилі.

Не забудьте будь-який образ доповнити прикрасами, нанести ефектний макіяж, що не викликає. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!