Експерти пояснили низьку надійність автомобілів Tesla

0
212

Tesla зберігає передостаннє місце у рейтингу надійності Consumer Reports за останній рік. Компанія з Каліфорнії займає 27-е місце, і лише інший виробник із США, Lincoln, працює ще гірше.

Експерти з видання зазначають, що Tesla покращує якість та надійність своєї продукції, але вони однаково значно відстає від моделей інших виробників. І вони вказують на конкретний приклад – кросовер Model Y входить у 10 найменш надійних автомобілів 2021 року, а більший – Model X, працює трохи краще, але є постійна проблема із задніми дверима.

Consumer Reports описує надійність Tesla як «значно нижчу за середню». Фахівці видання навіть виключили Model 3 зі списку автомобілів, що рекомендуються до купівлі, виявивши проблеми з пневмопідвіскою, мультимедійною системою і сенсорним екраном.

Пізніше стало відомо, що Tesla організує нову сервісну кампанію через подушки безпеки, яка торкнеться Model S і Model X. Компанія була замовлена ​​Національним управлінням безпеки дорожнього руху (NHTSA), яке зазначило, що послуги мають включати близько 8000 одиниць обох моделей. Tesla вирішить проблему, замінивши подушки безпеки.

Крім того, кілька тижнів тому майже 12000 одиниць Model S, Model 3, Model Y та Model X були зняті з експлуатації через помилку програмного забезпечення, яка могла призвести до хибного попередження про лобове зіткнення і, таким чином, викликати непотрібне автоматичне екстрене гальмування .

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!