Який ресурс у автомобілів: коментарі Porsche, Volkswagen та інших

0
624

Автовиробники, зі зрозумілих причин, недолюблюють питання на кшталт «Коли розвалиться ваш автомобіль?». Однак деякі з них вирішили відповісти на це питання, передає ” За кермом “.

Porsche

У представництві Porsche пояснили: понад 60% будь-коли вироблених Porsche досі на дорогах.

Volkswagen

Volkswagen не встановлює термін служби своїх автомобілів, тому за умовчанням застосовується 10 років. Це означає, що юридично фірма відповідає за безпеку своєї продукції та її постачання запасними частинами протягом 10 років.

Mitsubishi

У Mitsubishi висловилися приблизно в тому ж плані: виробник нічого не декларує, залишаючи це на відкуп чинному законодавству.

Hyundai

А ось витяг із сервісної книжки Hyundai: «Термін служби автомобіля складає 6 років або 180 тис. км пробігу (залежно від того, що настане раніше). …Його подальша експлуатація можлива… трохи більше 10 років із продажу (передачі) першому покупцю».

ВАЗ

Термін служби повнопривідних автомобілів складає 6 років або 90 тисяч кілометрів пробігу (що настане раніше). У передньопривідних машин (крім Ларгуса) дані інші – 8 років або 120 тисяч кілометрів. А найбільш життєстійким вважають Ларгус: 10 років чи 160 тисяч км.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!