У Лондоні прагнуть прискорити запровадження обмеження швидкості до 30 км/год

До 2024 року нові обмеження швидкості охоплять майже 230 км. доріг столиці Великобританії.

0
197

Транспортне відомство Лондона (TfL) оголосило про плани «прискорити» запровадження нових обмежень швидкості до 20 миль на годину (близько 30 км/год.) у столиці для підвищення безпеки. Організація, яка відповідає за основні дороги Лондона, заявляє, що 220 км доріг у Лондоні до 2024 року перейдуть на нижчий ліміт.

TfL повідомляє, що минулого року на вулицях Лондона загинуло 96 людей і було зареєстровано 2 974 особи із серйозними травмами. І хоча відзначається 52-відсоткове скорочення числа смертей та травм порівняно із середнім показником за 2005–2009 роки, це все ще далеко від плану мера Садіка Хана «Vision Zero» щодо ліквідації смертей на дорогах у Лондоні до 2041 року.

В результаті організація оголосила про плани «прискорити» впровадження своєї «програми обмеження швидкості до 20 миль на годину», згідно з якою до 2024 року 230 км доріг матимуть обмеження 30 км/год. Це більше, ніж 80 км сьогодні та 35 км у 2016 році. TfL також порекомендує уряду співпрацювати у пілотному проекті з випробування встановленого за умовчанням обмеження 30 км/год на всіх житлових дорогах Лондона.

TfL стверджує, що нові заходи необхідні, тому що зниження обмеження швидкості «залишається одним із найважливіших кроків, які можна зробити для зниження дорожнього травматизму». Новий захід був розкритий у рамках звіту з ініціативи Vision Zero, який також включав зобов’язання покращити підтримку жертв дорожньо-транспортних пригод у Лондоні.

“Кожна смерть або серйозна травма на дорогах Лондона – це трагедія для постраждалих та їхніх близьких”, – сказав мер Лондона Садік Хан. «Я відмовляюся визнати, що ці жахливі інциденти є неминучими, тому я так прагну активізувати роботу, яку ми вже робимо, щоб скоротити кількість смертей на наших дорогах. Ми вже досягли значного прогресу, але ми не можемо зупинятися на досягнутому. Нам належить ще багато зробити для викорінення смертей і серйозних травм з наших вулиць».

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!