Новини

Рейтинг найсильніших знаків Зодіаку: їм все під силу

Share

Слід уточнити, що мова йтиме про силу моральну, духовну, а не фізичну. Як каже Василина Володіна, у кожній стихії можна виділити по одному найсильнішому знаку. Народження в період заступництва слабкого Знака Зодіаку не є обов’язковою умовою того, що людину переслідуватимуть невдачі і життя її буде важким. Також і заступництво сильного знака не означає, що людина зможе багато чого досягти без особливих зусиль. Не варто забувати, що кожен Знак Зодіаку має свої переваги та свої сфери впливу. Головне пам’ятати, що сила характеру не дається лише при народженні. Її можна придбати протягом життя у вигляді досвіду і подолання труднощів.

Стихія Повітря

Водолій

У стихії Повітря найсильнішим знаком Зодіаку є Водолій. Незважаючи на деяку мрійливість і прагнення високих ідеалів, це знак, який може багато разів відчувати в житті труднощі, але ніколи при цьому не опускатиме руки. Водолії здатні швидко пристосовуватися до будь-яких змін у житті, що й робить їх морально сильнішими.

Терези

На другому місці за силою духу в повітряній стихії стоять Терези. Вони не такі вже й слабкі, але мають погану звичку розкидатися своєю енергією і не доводити справу до кінця. Вони швидко втрачають ентузіазм і бажання, а водночас і ціль.

Близнюки

Найслабшим знаком у цій стихії є Близнюки. Вони не можуть зосередитись на одній справі, їм часто не вистачає підтримки з боку. Коли їх осягають труднощі, вони впадають у паніку і просять допомоги інших людей.

Стихія вогню

Стрілець

У стихії Вогню найсильнішим є Стрілець. Представники цього знаку ніколи не сумують і намагаються зберігати людяність за будь-яких обставин. Вони вміють контролювати свої емоції, не піддаються провокації і мають свою думку. Їхня сила в оптимізмі та широті поглядів.

Лев

На другому місці – Лев. На перший погляд, представники цього знака виглядають сильними та вольовими людьми. Але вони великою мірою залежать від зовнішніх обставин та від думки оточуючих. Леви постійно потребують підтримки та похвали. Якщо цього не буде, вони швидко повісять носа.

Овен

Найслабший знак вогненної стихії – Овен. Незважаючи на те, що цей знак дуже активний та діяльний, у своїй стихії він дає слабину. Овни не вміють контролювати емоції, вони надто підвладні тому, що відбувається у них у душі. Часом Овни роблять нерозсудливо, що призводить їх до скрутної ситуації.

Стихія Землі

Козеріг

У стихії Землі найсильнішим знаком зодіаку є Козеріг. Він наполегливий, рішучий і послідовний. Його складно образити та зачепити за живе. Навіть якщо все погано, він все одно йтиме до своєї мети, хоч і маленькими та неквапливими кроками.

Діва

Діви на другому місці за силою духу у стихії землі. Вони часто справляють враження сильної людини, але часом не здатні прийняти світ таким, яким він є, і просто починають плисти за течією.

Телець

Телець – найслабший знак у стихії землі. Представники цього знаку не люблять змін. Все своє життя вони хочуть прожити у спокої та щастя, але якщо їхні плани руйнуються, Тільці стають беззахисними.

Стихія Води

Риби

У стихії Води найсильнішим знаком є ​​Риби. Більше того, вони сильні не лише серед знаків своєї стихії, а й серед сузір’їв всього зодіакального гороскопу. Це може здатися трохи дивним, адже у Риб часто немає зв’язку з реальним світом. В цьому і є їхня сила. Риби можуть тривалий час терпіти, чекати та сподіватися. Така сила духу допомагає їм остаточно виборювати своє щастя.

Скорпіон

Скорпіон – не такий сильний, як Риби. Його слабкість у цьому, що може довгий час накопичувати у собі емоції. Вони і з’їдатимуть його зсередини, роблячи все слабшим і слабшим.

Рак

Рак – найчутливіший знак Зодіаку у своїй стихії. Представники цього знака дуже чутливі та вразливі. Їм постійно потрібна моральна підтримка та допомога. Якщо поряд із ними нікого не буде, Раки сприймуть це як знак того, що нічого не зміниш і впадуть у депресію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія

Останні записи

Бюджетний кросовер Dacia Duster 2024 ще подешевшав

Не так давно кросовер Dacia Duster 2024 отримав серйозне оновлення. Автомобіль вже продається на основному…

19.05.2024

Фахівці назвали прості способи як правильно перевірети автомобіль

Відомий американський Автомеханік Скотті Кілмер закликав водія постійно стежити за технічним станом автомобіля. Серед іншого,…

19.05.2024

У продажу з’явився суперкар Ferrari у стилі McDonald’s

Ferrari 296 GTB став першим дорожнім суперкаром італійської марки з двигуном V6, оскільки раніше аналогічний…

19.05.2024

Mitsubishi намекнула на новое поколение внедорожника Pajero Sport

Два тижні тому компанія Mitsubishi показала, як зміниться її позашляховик Pajero Sport (на деяких ринках…

19.05.2024

Рестайлінг Sportage: як зміниться найпопулярніший кросовер Kia з оновленням

Sportage залишається найпопулярнішою моделлю у SUV-лінійці південнокорейського автовиробника Kia. Автомобіль, який пережив зміну поколінь у…

19.05.2024

Ford Mustang може стати седаном

Культовий американський понікар Ford Mustang може стати седаном. Відсвяткував у 2024 році свій черговий ювілей…

19.05.2024