Офіційно показали новий Ford Focus 2022 року (ВІДЕО)

0
1142

На автосалоні у Цюріху відбувся публічний дебют Ford Focus 2022 модельного року. В інтернеті з’явився відеоролик із докладним оглядом американської новинки. Зазначається, що у моделі дуже змінилися деталі інтер’єру та інтер’єру.

Після дебюту оновленої версії Fiesta, Ford суттєво оновив Focus для Європи, представивши виконання автомобіля 2022 модельного року. Однак оновлення не обмежуються зміною зовнішнього вигляду, вони також помітні в салоні. Хоча ми вже розповіли про багато оновлень під час його дебюту, Focus ще не уявив себе публіці – до сьогодні.

Ford Focus 2022 був помічений на автомобільній виставці Цюріха цього року.

Якщо вам цікаво, як виглядає оновлений автомобіль, відео з докладним його описом, вбудоване у верхню частину цієї сторінки, має дати вам гарну виставу.

Помітні зміни у передній панелі оновленого Focus, особливо у серії оновлень світлодіодного освітлення. Ford повністю відмовляється від протитуманних фар, що надає компактному автомобілю більш чистого вигляду. Позаду оновлений Focus отримує затемнені задні ліхтарі.

Більш потужний Focus ST також отримав оновлення для 2022 модельного року із новим дизайном легкосплавних дисків та фарбою кузова Mean Green від Fiesta ST. Версія Performance, як і раніше, пропонується як у кузові хетчбек, так і в кузові універсал.

Усередині Ford Focus отримав більший 13,2-дюймовий сенсорний екран із підтримкою бездротових оновлень. Він також має бездротову інтеграцію з Apple CarPlay та Android Auto, а основну операційну систему було оновлено до останньої версії Ford SYNC 4. Сидіння Ford Performance дебютують в оновленні Focus ST.

Щодо моторної гами, Ford, схоже, відмовився від дизельного двигуна в лінійці Focus ST. Точно залишиться 2,3-літровий бензиновий двигун із турбонаддувом потужністю 280 кінських сил.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!