В Україні продаватимуть доступні автомобілі за $10 000

Моделі оснащені 1,7-літровим 115-сильним двигуном стандарту Євро-5.

0
106

В Україні незабаром почнуть продавати авто нового азербайджанського бренду Khazar. Перші машини вже прибули до країни та встигли пройти сертифікацію, передає Auto-Consulting .

Марка Khazar з’явилася у 2018 році. Автомобілі випускають у Нафтчалінському районі Азербайджану на спільному підприємстві з іранською компанією Iran Khodro. Завод вже перейшов від великовузлового збирання до повного циклу виробництва.

Саме на базі моделей Iran Khodro і створено автомобілі Khazar. У нашій країні запропонують дві моделі та обидві вони оснащені 1,7-літровим 115-сильним двигуном стандарту Євро-5.

Седан Khazar LX – доопрацьована версія Iran Khodro Samand, що раніше продавався в Україні. В основі авто лежить седан Peugeot 405.

Khazar SD створений на базі новітньої моделі Iran Khodro Dena. Вже в початковій версії він отримав сенсорний дисплей, серед опцій є світлодіодні фари, клімат-контроль і електропривод передніх сидінь.

Точні ціни Khazar в Україні поки не оголошені, але, напевно, автомобілі будуть недорогими — на рівні Lada. На батьківщині вони коштують в еквіваленті 8-10 тисяч доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!