Близько 2 млн автомобілів BMW по всьому світу отримають нове оновлення ПЗ – деталі

0
69

BMW Group анонсує третє в 2021 віддалене оновлення ПЗ, доступне і для клієнтів в України. Основний фокус нового оновлення зроблений на розширенні та вдосконаленні функцій допомоги водію.

Сервіс BMW Remote Software Upgrade забезпечує всебічне покращення ключових функцій автомобіля, доступ до найновіших продуктів концерну та актуальність цифрових систем.

Третє за рахунком віддалене оновлення BMW Group у 2021 році торкнеться близько 2 млн. автомобілів по всьому світу. До кінця поточного року кількість автомобілів BMW , що підтримують сервіс Remote Software Upgrade , досягне 2,5 млн – від моделей з традиційними ДВЗ до гібридів і електромобілів, що підключаються.

Наймасштабніша на сьогодні кампанія BMW Group з віддаленого оновлення програмного забезпечення розпочалася 11 жовтня 2021 року з впровадження останньої ітерації ОС BMW 7 (версія 21–07). Оновлення стартувало в Німеччині та поетапно розгортається в інших країнах, включаючи Україну.

Вперше користувачам програми My BMW запропоновано ексклюзивну можливість завантажити нову версію програмного забезпечення протягом перших двох тижнів. Після цього оновлення стане доступним для всіх клієнтів у вигляді автоматичного завантаження безпосередньо в автомобіль.

Додаток My BMW пов’язує користувача з його автомобілем BMW , перетворюючи системи автомобіля на єдиний інтелектуальний інтерфейс. Крім доступу до віддаленого оновлення ПЗ, додаток також є зручним інструментом планування поїздок і візитів до сервісних центрів BMW .

З листопада 2021 року My BMW також пропонуватиме функціональні вдосконалення в областях електричної мобільності та інформування про стан автомобіля.

Поточне оновлення доступне для більш ніж 30 моделей і 1,6 млн автомобілів BMW по всьому світу. Крім того, встановлення нового програмного забезпечення версії 21–07 можливе для ще майже 400 000 автомобілів BMW , які містять більш ранню версію програмного забезпечення. Щоб отримати можливість оновлення, достатньо встановити на автомобіль попередню версію програмного забезпечення.

Нові та вдосконалені функції, доступні для України:

  • Модернізована система попередження про виїзд із займаної смуги дозволяє уникнути небажаного втручання в кермо в таких дорожніх ситуаціях, як дороги, що звужуються, без центральної розмітки.
  • Поліпшена система RTTI («Інформація про дорожню ситуацію онлайн») забезпечує ще комплексніший збір даних про дорожню обстановку. Це дозволяє навігаційній системі BMW Maps точніше планувати маршрути та прогнозувати час прибуття.
  • Оновлена ​​система ідентифікації водія забезпечує коректне завантаження профілю власника, незалежно від того, де розташований ключ у салоні автомобіля.
  • Нова функція BMW M Sound Control для BMW M3 і BMW M4 дарує яскраві емоції від водіння завдяки настроюваному звучанню двигуна в салоні.
  • Удосконалене регулювання гучності для смартфонів на базі Android, підключених до автомобіля через Bluetooth, гарантує покращену якість звучання при потоковій передачі музики або подкастів.

Нова версія програмного забезпечення завантажується в автомобіль автоматично, без необхідності очікування або поїздки до сервісного центру.

З 2018 року клієнти BMW можуть легко та швидко оновлювати ПЗ своїх автомобілів завдяки можливостям ОС  BMW 7 та сервісу Remote Software Upgrade . Ефективність оновлення не залежить від способу завантаження: через My BMW або безпосередньо «по повітрю». Файли встановлення готуються до завантаження у фоновому режимі, тому установка навіть великих оновлень ПЗ рідко займає більше 20 хвилин. Такий алгоритм забезпечує максимально зручну інтеграцію нових функцій у цифровий інтерфейс автомобіля.

Автомобілі з ОС  BMW 7 , вироблені в липні 2021 року і пізніше, поставляються клієнтам з найновішою версією ПО 21-07, що включає розширену функціональність. Дізнатися поточну версію програмного забезпечення та перевірити наявність оновлень для свого автомобіля BMW можна за допомогою розділу «Віддалене оновлення програмного забезпечення» в меню налаштувань автомобіля.

Важливо відзначити, що встановлення нової версії програмного забезпечення на автомобілі з більш ранньою версією (нижче 20–07) неможливе доти, доки не буде встановлено проміжну версію.

Доступність послуг та сумісність функцій залежить від моделі автомобіля BMW та його оснащення. Інструкція та поради щодо оновлення програмного забезпечення за допомогою програми Remote Software Upgrade доступні в навчальному відео.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!